Turuntie 22, 24240 Salo ( Auringosalon tiloissa )
Y: 2054022-3

Varausjärjestelmän palveluehdot.

1. YLEISET palveluehdot

Tehdessään varauksen JH Hypnoosin ajanvaraus-sivulta asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen, eikä tietoja rekisteristä luovuteta kolmansille osapuolille.

Pidätämme itsellämme oikeuden valita asiakkaamme. Esimerkkinä ei hypnotisoitavina voidaan mainita päihtyneet, alaikäiset ilman vanhempien suostumusta palveluun hakeutuneet sekä ei riittävissä kehon- ja mielentilassa olevat henkilöt.

Emme tee varaussopimuksia alle 18-vuotiaiden kanssa ilman huoltajan suostumusta.

2. HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Mikäli palvelun hinta on muuttunut varauksen jälkeen, käytämme varaushetken hintaa.

Palvelukohtainen hinta löytyy ajanvarausjärjestelmän ensimmäiseltä sivulta, palvelun ja työntekijän valinnan jälkeen.
Varausjärjestelmän hoitohinnat ovat laskettu yhden käyntikerran mukaan. Mikäli useampia käyntejä tarvitaan tietyn hoidon loppuun saattamiseksi, niin jokainen jatkokerta maksaa 50€ per käynti. Tällaisessa tilanteessa varataan jatkohoito varausjärjestelmästä.

3. MAKSUTAVAT

Palvelu maksetaan paikanpäällä käteisellä tai asiakas joko saa laskun mukaansa tai sähköpostiinsa. Toisena vaihtoehtona on maksaa verkkomaksuna Paypal-palvelua käyttäen. Laskuttavana yrityksenä toimii Jh Bittechnics.

4. PERUUTUS- JA SIIRTOAIKA

Asiakkaalla on ilmainen peruutus- ja siirtoaika mikäli peruutus tapahtuu vuorokautta ennen varattua aikaa. Mikäli hoitoaika perutaan alle vuorokauden sisällä hoidosta, on palvelusta maksettava puolet.

Palveluntuottajalla on oikeus muuttaa hoitoaikaa vain pakottavissa tilanteissa.

5. PALVELUN KESKEYTYS

Palveluntuottajalla tai asiakkaalla on aina oikeus keskeyttää hoito. Mikäli hoito keskeytetään ennen aikaisesti, niin asiakkaalta laskutetaan puolet hoidonkerran hinnasta.

6. AIHEETTOMAT AJANVARAUKSET

Aiheettomista tai häirintätarkoituksessa tehdyistä tilauksista seuraa rikosilmoitus.

7. RIITATILANTEET

Riitatilanteessa asia selvitetään yrityksen kotipaikan käräjäoikeudessa.

hypnosis_picture_bottom