Yhteydenottolomake: Ota-yhteyttä
Turuntie 22, 24240 Salo ( Auringosalon tiloissa )
Y: 2054022-3

Kaikki alkoi NLP-mestarikurssin (NLP = neurolingvistinen ohjelmointi) hypnoosiosioista. Osion jälkeen aloin tutkia hypnoosia pintaa syvemmältä, jotta saisin tietää, että mitä kaikkea hypnoosin avulla voi tehdä. Noin puoli vuotta kyseisestä kurssista tein onnistuneesti ensimmäisen tupakoinninlopetushypnoosin. Onnistuminen innosti hakemaan lisää tietoa asiasta.

Koulutusten lisäksi olen paljon itseopiskellut, lukenut kirjallisuutta ja tekemällä oppinut. Haluan oppia kokoajan lisää ja siksi kehitän itseäni jatkuvasti. Taustoihini on kuulunut mm. tietokoneiden korjaus ja ohjelmointi, joten orgaanisen tietokoneen, eli alitajunnan ohjelmointiin oli ikään kuin luonnollinen siirtymä.

Koulutukseni :

  • 2012 NLP Practitioner, NLP Opisto, Suomi, Helsinki
  • 2013 NLP Master Practitioner, NLP Opisto, Suomi, Helsinki
  • 2015 verkkokurssi hypnoosin salat, NLP Opisto, Suomi
  • 2015 Henkilökohtainen koulutus, Hypnotist Michael White, USA, Texas, Houston
  • 2016 Basic to advanced training, Omni hypnosis training center, USA, Florida, Deland (maailman ensimmäinen ISO 9001 sertifioitu hypnoosikoulutus)
  • 2016 Conversational hypnosis training, Hypnosis training academy, Irlanti, Dublin
  • 2017 Simpson protocol training, Ines Simpson, Sveitsi, Geneve

Jäsenyydet

Alitajunnassa on tietokanta tunteille ja tapahtumille. Todellisille ja kuvitelluille tapahtumille. Tämän aivojen hermoliitoksista koostuvan tietokannan mukaan saamme eri tunteet ja tavat sen mukaan, mitä alitajuntaan on ohjelmoitu. Vertaan alitajuntaa tietokoneen prosessorina, mikä suorittaa ohjelmia aistiärsykkeiden ja ajatustemme mukaan.

-Jari Haapanen
hypnosis_picture_bottom