Yhteydenottolomake: Ota-yhteyttä
Turuntie 22, 24240 Salo ( Auringosalon tiloissa )
Y: 2054022-3

JH Hypnoosin palvelutarjontaa. Ydinpalveluina ovat hypnoosihoidot.

Hypnoosihoidot:

Tarjoamme erilaisia terapeuttisia hypnoosihoitoja, joiden tarkoitus aktivoida kehon ja mielen oma kapasiteetti ongelman korjaamiseksi. Hoitolistasivulta löytyvät yleisimmät hoitoni ja niiden kuvaukset. Ihminen on psykokemiallinen kokonaisuus, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa, että mielen ongelmat vaikuttavat mielen lisäksi myös kehoon. Esimerkkinä kehoon kohdistuvista psykosomaattisista ongelmista, voin kertoa, että monet selkä- ja niskakivut ovat psykosomaattisia. Elikkä mielessä vaikuttavat asiat kohdistuvat kehoon kipuina. Mikäli asia on hypnoterapialla korjattavissa ja asiakas niin haluaa, niin asiaa hoidetaan niin kauan, kunnes asia on korjattu. Suurin osa ongelmista ratkeaa 1-3 käyntikerralla. Hypnoterapeutti ei tule kertomaan missä asiakkaan ongelma sijaitsee, vaan selvittää sen asiakkaan alitajunnan kanssa. Hypnoosihoidot varataan ensisijaisesti Ajanvaraus-sivulta.

Tiedustelut hypnoosihoidoista puhelimella, sähköpostilla tai ota-yhteyttä-lomakkeella.

Hypnoosiluennot:

Hypnoosiluennoilla esitellään mitä on hypnoosi ja hypnoterapia. Tarkoituksena on tuoda hypnoosia ja hypnoterapiaa tunnetuksi ja samalla tuoda ihmisten tietoon palveluitani. Luennoilla käydään läpi mielen toimintaa pintaa syvemmältä. Tarkoituksena havainnollistaa, mitä ihminen voi hypnoosilla saavuttaa elämässään. Hypnoosi ei rajoitu pelkästään terapiaan, vaan esimerkiksi sillä voidaan muuttaa ajatuksia, uskomuksia tai vaikka motivoida ihmistä tehokkaasti. Hypnoosilla voidaan vaikka poistaa kivun tunne. Tuossa on vain muutamia esimerkkejä. Mikäli tarvitsette tilaisuuteenne puhujan, niin ottakaa yhteyttä. Tulen mielelläni pitämään luennon asiasta.

Ryhmähypnoosit:

Ryhmähypnoosit jaetaan ryhmäterapiaan ja rentoutuksiin. Ryhmäterapiaan tulee kuulumaan ei trauman aiheuttamat tupakoinnin lopetukset ja laihdutukset. Rentoutushypnoosiin sopii tilapäisen stressin hoitoon, tai muuten vain, kun haluaa rentoutua ja heittää hetkeksi arjen taakseen. Ryhmähypnoosien aikataulut ilmoitetaan erikseen Facebookin kautta.

hypnosis_picture_bottom