Turuntie 22, 24240 Salo ( Auringosalon tiloissa )
Y: 2054022-3

Ajanvaraukset hypnoosihoitoihin varataan toistaiseksi puhelimella tai sähköpostilla ilman nettivarausjärjestelmää.

Hypnoosihoitoja ei tehdä etänä esim. Spypen tai Zoomin kautta.

Ajanvaraus voi keskeytyä virheeseen: Sähköpostivahvistus ei vastaa sähköpostikenttää. Mikäli sähköpostikentässä ja sähköpostin vahvistuskentässä on sama sähköpostiosoite ja tämä virhe tuntuu mahdottomalta, niin varmistakaa, että jomman kumman kentän lopussa ei tyhjää merkkiä, eli vahingossa painettua välilyöntiä. Etenkin pienillä ruuduilla voi olla haastavaa huomata välilyönti sähköpostiosoitteen jälkeen. Myöskin jotkut kännykän ohjelmistot voivat sähköpostin automaattisen täydennyksen jälkeen lisätä tyhjän välin tekstikenttään. Tähän sähköpostikenttien vertailuun on pyydetty korjausta ajanvarausjärjestelmän tekijäfirmalta, vetoamalla kriittiseen ongelmaan, koska asiakas voi turhautua ajanvaraukseen, mikäli ei pääse siitä eteenpäin.


Mikäli suomenkielisellä sivulla on kääntämätöntä tekstiä, niin joku liitännäinen on mahdollisesti päivittynyt ja nyt sen tekstejä pitää kääntää uusiksi. Liitännäiset mahdollistavasti eri toiminnallisuuden lisäämisen sivulle. Esimerkiksi ajanvarausjärjestelmä on oma liitännäisensä.
Liitännäisten päivitykset tuovat uusia toiminnallisuuksia liitännäiseen sekä tietoturva ja suorituskyky päivityksiä. Joskus päivitykset myös voivat aiheuttaa vikoja sivulla, kuten graafisia ongelmia tai muuta toimimattomuutta. Liitännäiset pyritään pitämään kokoajan ajan tasalla ja uusimmissa versioissaan, jotta mm. tietoturva ja suorituskyky ovat ajan tasalla. Kääntämättömät tekstit pyritään kääntämään mahdollisimman nopeasti. Joskus kuitenkin käy niin, että liitännäisongelman korjaukseen tarvitaan liitännäisen tuotetuen kanssa keskusteluja. Tällaisessa tapauksessa ongelman korjaus viivästyy. Kiitos ymmärryksestänne!

hypnosis_picture_bottom